Services

SEO-butler.dk, tilbyder en lang række forskellige ydelser inden for kommunikation og tekstforfatning. Vi står klar til at hjælpe dig med din specifikke opgave.

Freelance tekstforfatter

Har du brug for en freelance tekstforfatter, eller måske en mere fast aftale? Uanset dine ønsker og behov har vi mulighed for at varetage din tekstforfatning, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Læs mere her

 

SEO tekster

Velskrevne SEO tekster er en afgørende brik, når det kommer til gode placeringer i Googles søgeresultater. Vi ved, hvad der gør en god SEO tekst, uanset hvilken branche din virksomhed er indenfor. Lad en freelance tekstforfatter stå for forfatningen af dine SEO tekster.

Læs mere her

 

Linkbuilding

Linkbuilding er og bliver stadig en kritisk succesfaktorer, hvis du ønsker at trække mange besøgende til din hjemmeside. Vi kan stå for at producere dine linkbuilding tekster, men samtidig også tilbyde publiceringer på store danske medier og vores eget netværk af autoritære hjemmesider.

Læs mere her

 

Webtekster

Webtekster er teksterne på din hjemmeside. Disse tekster tjener flere formål. Først og fremmest skal teksterne være fangende og informerende. Dernæst skal de bidrage med at trække flere besøgende til din hjemmeside. Vi producerer dine webtekster med omtanke og omhu, så du kan få det optimale ud af dine tekster.

Læs mere her

 

Produktbeskrivelser

Vil du gerne at dine produkter bliver fundet i søgeresultaterne, så skal dine produktbeskrivelser produceres med øje på SEO. Gode produktbeskrivelser bidrager til flere salg og færre returneringer og utilfredse kunder. Få en freelance tekstforfatter, som har forståelse for at sætte sig ind i din virksomhed, virksomhedens målgruppe og produkter, til at skrive din produktbeskrivelser.

Læs mere her

 

PR – Public relations

Arbejdet med PR handler om kontinuerligt at opbygge, genoprette eller vedligeholde virksomhedens omdømme og brand. Dette er af stor vigtighed, da det har afgørende betydning for hvordan virksomheden og dens produkter eller ydelser opfattes af omverdenen.

For at opnå optimalt udbytte af din virksomheds PR arbejde, bør du samarbejde med et moderne PR bureau, som forstår så på den digitale udvikling. Det giver dig de bedste forudsætninger for at opnå maksimal synlighed online.

Læs mere her

 

Pressemeddelelse

Journalister modtager hver dag massevis af pressemeddelelser, så din pressemeddelelse kan meget let være spild af tid. For at optimere chancerne for at din pressemeddelelse ender i medierne, så er der flere elementer, som skal tænkes ind i fremstillingen.

Læs mere her

 

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en effektiv form for markedsføring, hvis det bliver gjort rigtigt. Der er flere forskellige faldgruber, som kan føre til at dine nyhedsbreve ikke bliver læst.

Læs mere her

 

Blogindlæg

Blogindlæg publiceret på din hjemmeside kan tjene flere forskellige formål. Med et velskrevet blogindlæg, kan du hjælpe din målgruppe med at få svar på vigtige spørgsmål. Det giver dig samtidig muligheden for at etablere dig, som en førende autoritet indenfor dit område. Derudover giver blogindlæg dig muligheden for at trække besøgende til din hjemmeside, hvis de bliver skrevet korrekt.

Læs mere her

 

Andet

Har du en specifik tekstopgave du ønsker løst, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt. Lad os drøfte din opgave og finde frem til den bedste løsning. Om det drejer sig om en freelance tekstforfatter eller en mere fast aftale, så har vi kompetencerne og ressourcerne til at varetage din tekstproduktion.

Kontakt

Services

Få et godt tilbud på din opgave