Hvad er SEO?

Hvad er SEO?
SEO giver flere besøgende til din hjemmeside.
Hvad er SEO? Flere besøgende
Flere besøgende er lig med mere salg.
SEO, vejen til toppen
Mere salg er vejen til succes for din virksomhed.

Søgemaskineoptimering – Hvad er SEO?

Hvad er SEO? SEO, er forkortelsen for search engine optimization – på dansk søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering er disciplinen, hvor du optimerer en hjemmeside ud fra flere forskellige parametrer. På den måde forbedres hjemmesidens mulighed for at ranke godt i søgemaskinerne. God ranking i søgemaskinerne giver flere besøgende til din hjemmeside. Sælger du varer og tjenesteydelser på din hjemmeside vil det være lig med flere kunder – hvis din hjemmeside vel og mærke er konverteringsvenlig.

Her kan du læse mere om konvertering og vejen til flere kunder.

Søgemaskineoptimering er en dynamisk proces, som der løbende skal arbejdes med. Der kommer hele tiden flere hjemmesider, og dine konkurrenter lægger heller ikke på den lade side. Så hvis din hjemmeside ikke skal begraves, så skal den søgemaskineoptimeres.

Hvis du ønsker øget synlighed i søgemaskinerne, så bestil 3 gratis og uforpligtende tilbud på SEO i dag.

Sådan fungerer det

1) Du fortæller os om hvad du ønsker.

2) Vi sender opgaven ud til alle vores professionelle partnere.

3) Du modtager 3 uforpligtende tilbud på din opgave. Det koster ikke noget at modtage de 3 tilbud. Det går super hurtigt, og sparer dig for besværet.

Søgemaskineoptimeringens forskellige elementer

Søgemaskineoptimering består hovedsageligt af 3 elementer.

1) Teknisk optimering

2) Indholdsoptimering

3) Linkbuilding

Viden om hvordan søgemaskinerne fungerer, hvilke kriterier de har for udvælgelse af søgeresultater og hvilke søgeord der er relevante for din branche er alle afgørende for god optimering.