Produktbeskrivelser

En god produktbeskrivelse på din hjemmeside eller webshop kan betyde, at du fordobler din omsætning på det givne produkt.

Fordobler din omsætning

Dine produktbeskrivelser fungerer som ekspedienten i butikken. Den gode produktbeskrivelse skal fange den besøgendes interesse og give den nødvendige information i et tydeligt formuleret sprog.

Og eftersom den besøgende heller ikke har mulighed for at holde varen i hånden, så er produktbeskrivelsen afgørende.

Sælger du rødvin på din webshop skal produktteksterne være så gode, at den besøgende kan fornemme den sødmefulde og let frugtige smag bare ved at læse beskrivelserne.

Derfor kan det godt betale sig, at få en dygtig tekstforfatter til at varetage produktionen af dine produkttekster.

Sådan skriver vi dine blogindlæg

Før tekstforfatningen af dine blogindlæg går i gang, har vi naturligvis en indledende drøftelse omkring din virksomhed, ønsker og behov. I denne fase fastlægges formålet med dine blogindlæg, og hvilke resultater du ønsker.

Dernæst indledes forarbejdet, som typisk består af 3 hovedelementer:

1) Research

2) Analyse

3) Søgeordsanalyse

Forarbejdet er en nødvendighed for, at vi kan skrive spændende blogindlæg, som har potentiale til at tiltrække besøgende til din hjemmeside.

Herefter påbegyndes selve skriveprocessen. Den tidligere gennemførte research gør tekstforfatteren i stand til at kommunikere effektivt til din målgruppe, vedrørerende emner der optager dem.

Bliver publiceringerne af dine blogindlæg kombineret med en effektiv linkbuilding strategi, optimeres mulighederne for at dine blogindlæg bliver fundet i Googles søgeresultater.

 

Hvorfor blogindlæg?

Velskrevne blogindlæg kan både bidrage til at trække besøgende til din hjemmeside via Googles organiske søgeresultater og engagere din målgruppe.

Begge dele er væsentlige for, at du kan skabe gode kunderelationer og sælge mere.

Så simpelt er det!

Tag et kig rundt. Mange hjemmesider og webshops har en blog. Det er simpelthen, fordi det virker.

Kan jeg skrive blogs?

Det kan du helt bestemt! Det er vigtigt du ligger en plan for dine blogs, arbejder ud fra ABC løsningen

 

Kontakt os omkring dine muligheder og lad os analysere hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.