Linkbuilding i Sverige

Flere og flere danske virksomheder vil styrke deres brand og udvide deres onlinesalg til Sverige.

Lad os hjælpe dig med linkbuilding i Sverige

Flere og flere danske virksomheder vil styrke deres brand og udvide deres onlinesalg til Sverige. Det kan vi hjælpe dig med. Sverige har mange kunder med en sund økonomi, og derfor giver det god mening at få fat i de svenske forbrugere fra dag ét. Så det er vigtigt, du har en god strategi for linkbuilding, når du bevæger dig ind på markedet.

Linkbuilding er din mulighed for at komme i kontakt med nye kunder. Det er vigtigt, når du skal indfinde din position på et nyt marked. Det er muligt, at du har lavet en grundig research, og det kan også godt være, at du ved meget om forbrugernes ageren på markedet, og hvordan efterspørgslen er på dine varer. Men det er ikke nok.

For der vil altid være forhold på et nyt marked, som du ikke har mulighed for at have kendskab til med det samme. Derfor gør du klogt i at hive fat i os og fortælle, hvad dine behov er. Vi vil dernæst forsøge at hjælpe og opfylde dine behov.

Derfor er linkbuilding så vigtigt

Når du gør brug af linkbuilding, kommer din virksomhed automatisk højere op i Googles resultater end dine konkurrenters, som ikke bruger samme strategi. Der kan ikke stilles spørgsmålstegn ved, at langt hovedparten af forbrugerne som tommelfingerregel kun klikker ind på de øverste resultater i Google. Fakta er også, at majoriteten af forbrugerne har Google som deres foretrukne søgemaskine.

Derfor skal linkbuilding være noget af det vigtigste, når du markedsfører på nettet. Det gør sig særligt gældende, når man rykker ind på et nyt marked i andre lande. Ligger din forretning højt oppe i søgeresultaterne, er der større sandsynlighed for, at de klikker ind på dit produkt på din hjemmeside.

Det er ikke nok i sig selv, at man har en lækker hjemmeside og fantastiske produkter til respektable priser, hvis forbrugerne ikke aner noget om din hjemmesides eksistens. Man kan sammenligne det lidt med, at man har en unik forretning. Problemet er bare, at den ligger godt gemt midt ude i skoven uden naboer. Der er ingen skiltning til forretningen, og den får kun kunder ved et tilfælde.

Få professionel hjælp

Har du ikke kendskab til linkbuilding, bliver det hurtigt besværligt for dig. Derfor er det en god idé at have professionelle tekstforfattere tilknyttet, som står klar til at hjælpe. Det er vigtigt, at du har ansatte, der behersker det svenske sprog, og som ved, hvordan den svenske forbruger tænker. De skal selvfølgelig også have kendskab til dit produkt og Googles søgefunktion. 

Når det kommer til det danske marked, har du i forvejen et hav af konkurrenter, som prøver at komme i kontakt med den samme målgruppe, som du har. Når du bevæger dig ind på det svenske marked, er der endnu flere forhindringer. En hurtig måde at løse dem på kan være at poste penge i annonceringer og håbe på det bedste. Det er dog i særligt høj grad, når vi bevæger os ind på ukendte områder, at vi har en tendens til at miste fokus. I den slags situationer er det vigtigt at huske, at linkbuilding overalt i verden er den uden sammenligning mest effektive måde at sikre et godt og sundt onlinesalg.

Du har den fordel, når du bevæger dig ud på det svenske marked, at dine konkurrenter ikke har det store kendskab til linkbuilding. Derfor er du længere fremme, når du vælger at anvende linkbuilding for at styrke dit onlinesalg.

Udfordringer på det svenske marked

De fordele, der er ved at benytte linkbuilding, bliver ikke mindre, når du gerne vil sælge i Sverige. Når man arbejder med linkbuilding i Sverige, er der dog nogle andre udfordringer jævnført med de, man møder i Danmark.

Sproget er anderledes

På samme måde som med linkbuilding i Danmark skal artiklerne skrives af mennesker og være knivskarp på svensk. Af den grund er det på ingen måde nok at kunne forstå og læse svensk, som langt hovedparten af danskerne kan. Hvis du vil nå ind til de svenske kunder, skal du nå ud til dem på ordentligt svensk.

Hvis du beslutter dig for at sælge dit produkt på dansk eller engelsk, er det ikke en smart ide. Du sender nemlig dermed et signal om, at det ikke er de svenske kunder, du vil tiltrække. Vil man gerne sælge et produkt, skal man møde forbrugerne i øjenhøjde.

Et andet mindset

Svenskere og danskere er stort set identiske, men det er alligevel forskellige måder, man skal markedsføre på. Man kan ikke altid markedsføre på nøjagtigt samme måde, som man gør i Danmark. Derfor er det vigtigt, at man får anvendt ordentlig linkbuilding af kompetente tekstforfattere, som kender den svenske mentalitet og tankegang.

Forbrugerne aner ikke, hvem du er

Gør du brug af linkbuilding, sker det ved, at andre hjemmesider henviser til din hjemmeside ved at anvende aktive links. Det vil sige, at du vil være at finde på en blog eller hjemmeside, som forbrugeren på den anden side af sundet har tiltro til. Hvis hjemmesiden henviser til din hjemmeside, øges sandsynligheden for, at du får nye kunder.

Ligesom uden for computerens verden er det vigtigt i salgsbranchen at kunne trække på anbefalinger.

Henvisningen fra bloggen indikerer, at de har blåstemplet dig og din virksomhed.

Vigtig konkurrencefordel

Når du gør brug af linkbuilding i Sverige, betyder det helt konkret en stor konkurrencefordel for dit firma eller din hjemmeside. Du kommer lettere ind på forbrugerne til trods for, at du ikke på forhånd kender dem. Det er dog vigtigt, at du husker, at der er andre udfordringer ved det svenske marked end det danske i skikkelse af sprog og tillid.

Hvis du vælger de rigtige linkbuilding-artikler, henvisninger i form af links og samarbejder med de rigtige, kommer du uden om alle dilemmaerne og kommer i kontakt med de svenske kunder.

Med en god linkbuildingstrategi for det svenske marked kan du lægge dit fokus på at drive din virksomhed og sælge produkter eller ydelser og have en tilfreds og evigt ekspanderende kundeskare.

 

Kontakt os omkring dine muligheder og lad os analysere hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.