Linkbuilding

Linkbuilding er og bliver en af de mest afgørende faktorer for, at du kan opnå gode placeringer i Googles søgeresultater.

Uden backlinks opnår du ikke gode placeringer på vigtige keywords for din branche.

Vi tilbyder 2 ting, når det kommer til linkbuilding.

  1. Forfatning af dine linkbuilding tekster
  2. Publicering af linkbuilding tekster

Vi har mulighed for at tilbyde publiceringer af dine linkbuilding tekster hos store danske medier og på vores eget netværk af autoritære hjemmesider.

Indhent tilbud

 

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding dækker over den disciplin, som omfatter arbejdet med at skaffe og bygge indgående links til din hjemmeside.

Der er flere forskellige typer af links og teknikker til linkbuilding. Det er dog vigtigt at understrege, at du skal passe på med at kaste dig hovedløst ud i at bygge links. Griber du arbejdet forkert an, risikerer du, at dine anstrengelser har en direkte negativ og skadelig effekt på din hjemmesides placeringer i søgeresultaterne.

Hvorfor er linkbuilding en god investering?

Linkbuilding er en af de mest krævende elementer inden for SEO. Det skyldes i høj grad at Google gennem tiden, har strammet gevaldigt op.

Derfor kræver god linkbuilding omtanke og tålmodighed. Du kan ikke bare bygge tilfældige links i vildskab, og forvente god eksponering i søgeresultaterne næste dag. Det tager tid.

Linkbuilding skal planlægges og eksekveres korrekt for at opnå optimalt udbytte.

Modsat Adwords og andre annonceringsformer, så er investeringen i linkbuilding mere langsigtet. Det er på den lange bane, at du mærker effekten.

Bliver din linkbuilding eksekveret korrekt og vedligeholdt, kan du nyde godt af de resultater, som det skaber for din virksomhed.

Bør du vælge Adwords eller linkbuilding? Det bedste svar er begge dele, hvis du har budget til det, og er seriøs med din online forretning.

At være repræsenteret 2 gange på side 1, giver dig en statistisk fordel, og gør at du vil akkumulere flere kliks. Hvis du er repræsenteret 2 gange på side 1 på en given søgning, så har det også en psykologisk effekt.

Den søgende ser bevidst/ubevidst først din annonce på Google, derefter scroller vedkommende muligvis ned, og ser dit resultat igen. Din hjemmeside virker derfor mere bekendt for den søgende, hvilket vil føre til flere besøgende til din hjemmeside.

Publiceringer

Vil du gerne have øget eksponering i søgeresultaterne, så kan vi tilbyde publicering af linkbuilding artikler hos store danske medier og vores eget netværk af autoritære hjemmesider.

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder, så giv os et kald eller anvend kontaktformularen på denne side.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og drøfte din opgave.

Linkbuilding

Få et godt tilbud på din opgave