Tekstforfatter

Uanset om du søger en freelance tekstforfatter eller en mere fast aftale, så har vi mulighed for at varetage dine skriveopgaver. Vores dygtige tekstforfattere går 100% ind i din opgave, så du kan koncentrere dig om din virksomhed med ro i maven.

Lige meget hvilken type tekstopgave du ønsker løst, så har vi kompetencerne og ressourcerne til at løse den.

Indhent tilbud

 

Tekstforfatter til SEO tekster

Søger du en tekstforfatter til at producerer dine SEO tekster, så kan vi varetage denne opgave for dig. Uagtet om det drejer sig om en fast aftale eller tekstforfatning af SEO tekster på freelancebasis, så kan vi assistere dig.

Vi ved hvad der skal til for at producere SEO tekster, som virker. Vi har testet flere forskellige strategier af, og det har givet den nødvendige erfaring til at træffe de rigtige valg.

SEO tekster er en afgørende brik i det puslespil, som sikrer dig de gode placeringer i Googles søgeresultater.

Tekstforfatter til linkbuilding

Linkbuilding er en nøglefaktorer, når det kommer til at ranke godt i søgeresultaterne. Vi kan tilbyde at stå for produktionen af de tekster du anvender til linkbuilding.

Vi kan samtidig tilbyde publiceringer hos store danske medier og vores eget solide netværk af autoritære hjemmesider.

Så søger du en tekstforfatter til linkbuilding, så står vi klar til at være din samarbejdspartner.

Tekstforfatter til webtekster

Gode webtekster er vigtige af primært 2 årsager:

1) Hjælper med gode placeringer i søgeresultaterne

2) Øger salgskonverteringen

Webtekster skal produceres med øje for SEO. Dette fokus hjælper med at skabe flere organisk besøgende til din hjemmeside. En hjemmeside uden besøgende, er som en butik uden kunder. Så har din virksomhed et stort fokus på sin online tilstedeværelse, så er dette af afgørende betydning.

Udover at velskrevne webtekster øger din synlighed online, så bidrager de også til at forbedre din salgskonvertering. En webtekst som er skarpt og tydeligt formuleret med øje for din virksomhed og dens målgruppe kan bidrage med flere ting. Først og fremmest fanger teksten den besøgendes interesse, dernæst fastholder teksten, den besøgende på hjemmesiden, der bliver skabt interaktion og salg. Sidst men ikke mindst kan gode webtekster være en medvirkende faktor, når det kommer til at skabe gode kunderelationer, der fører til gentagne salg.

Gode webtekster er altså fundamentet for din hjemmeside.

Tekstforfatter til produkttekster

Søger du en freelance tekstforfatter eller en fast aftale vedrørende produktionen af produktbeskrivelserne til din hjemmeside, så kan vi finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Driver du en webshop, så er dine produktbeskrivelser alfa omega for din konverteringsrate. Gode produkttekster skal være fangende, præcise, informerende og skabe tryghed. På den måde kan du også minimere antallet af reklamationer, annulleringer og utilfredse kunder, som kan koste din virksomhed dyrt.

Indholdet af produkttekster og formuleringen varierer naturligvis fra virksomhed til virksomhed. Vores tekstforfattere har øje for produktet, som du sælger og produktets målgruppe. Dette fokus sikrer, at vi forfatter effektive produkttekster, som sælger.

Velskrevne produkttekster, med søgemaskineoptimering in mente, optimerer dine muligheder for at dine produkter bliver fundet i de organiske søgeresultater på Google.

Tekstforfatter til pressemeddelelser

Journalister modtager hver eneste dag massevis af pressemeddelelser for håbefulde iværksættere og virksomhedsejere. Derfor skal du ikke forvente, at journalisten læser din pressemeddelelse hverken halvt eller helt igennem – medmindre vedkommende fra starten kan se en rigtig god historie.

Der er flere elementer, som er vigtige for at fange journalistens interesse fra start.

1) En god vinkel

2) Nyhedskriterierne

3) Målretning

4) Fakta

5) Gode billeder

Den gode vinkel på din historie er det første element, som skal på plads, hvis du skal gøre dig nogen forhåbninger om at få spalteplads. Dernæst er det af stor betydning at flere af nyhedskriterierne kommer i spil. Aktualitet, Væsentlighed, Identifikation, Sensation og Konflikt. Disse nyhedskriterier afgører hvor god en historie er, og hvorvidt en journalist finder din historie interessant.

Vælger du at få SEO-butler.dk til at producere din pressemeddelelse, så vil du få en tekstforfatter tilkoblet, som er uddannet inden for journalistik.

Tekstforfatter til nyhedsbreve

Nyhedsbreve er et fantastisk markedsføringsredskab af den simple årsag, at de virker. Folk som modtager dit nyhedsbrev har allerede sagt ja tak, til at modtage indhold fra dig. Derfor er de trygge ved dig, og er parat til at lytte til det du skriver.

Af den årsag fungerer nyhedsbreve rigtigt godt til at drive trafik til din hjemmeside. Trafik som i sidste ende kan føre til mere salg.

Men et nyhedsbrev er ikke bare et nyhedsbrev. Der er en lang række faldgruber, som minimere effekten af dine nyhedsbreve, og føre til at de ikke bliver læst af modtageren.

Lad en af vores dygtige tekstforfattere udarbejde og planlægge dine nyhedbreve med den rette frekvens, så du opnår den optimale effekt af din e-mail marketing.

Tekstforfatter til blogindlæg

Der er flere gode grunde til, at du bør publicere blogindlæg på din hjemmeside.

Blogindlæg kan først og fremmest bidrage med at tiltrække relevant trafik til din hjemmeside, hvis der fokuseres på de rigtige keywords.

Dernæst kan du hjælpe din målgruppe med at finde svar på de spørgsmål, som de tumler med.

Det giver også dig muligheden for at positionere dig, som en førende videnressource indenfor et specifikt område.

Gode blogindlæg er kun gode hvis de bliver læst, og skaber værdi for dig og din virksomhed. I forfatningen af dine blogindlæg, vil den tekstforfatter, som bliver tilkoblet din opgave vide hvad der skal til, for at tiltrække læsere til dine indlæg.

Hvorfor hyre en tekstforfatter

Hvorfor bør du overveje at hyrer en tekstforfatter? Ved at hyre en tekstforfatter, slipper du for at skulle bruge din tid på at varetage denne opgave, og kan istedet anvende dine kompetencer, der hvor det giver mest mening for din virksomhed.

Derudover kan en tekstforfatter hjælpe dig med produktion af effektive tekster, uanset hvilken type tekst og formålet med denne.

De rigtige overvejelser, kendskabet og erfaringen er afgørende for god tekstforfatning. God tekstforfatning hjælper med at øge din salgskonvertering.

Er det vigtigt for din virksomhed at have en dominerende online tilstedeværelse, så bliver tekstforfatningen et afgørende element for din virksomhed.

Viden om god SEO praksis er væsentlig for at en tekstforfatter kan hjælpe dig med at trække flere besøgende til din hjemmeside.

Uanset om du søger en freelance tekstforfatter eller en fast aftale, så er vi klar til at tage os af din opgave. Kontakt os i dag.

Hvad er tekstforfatning

Tekstforfatning drejer sig ganske enkelt om at forfatte tekst. Vil det sige, at det bare handler om at skrive en masse ord? NEJ bestemt ikke.

Tekstforfatning skal foregå med omtanke og omhu.

Den dygtige tekstforfatter gør sig altid nøje overvejelser om følgende områder:

1) Hvilken type tekst skal der skrives?

2) Hvilken virksomhed er teksten til?

3) Hvilket formål tjener teksten?

4) Hvem er målgruppen til teksten?

Få et godt tilbud på din opgave