SEO-butler har hjulpet med at få vores side frem på Google, og har derved inddirekte hjulpet med at gøre landets fester sjovere. På vores side skriver vi regelmæssigt artikler om, hvordan man kan gøre sin både sjovere mere hyggelig. Der er fyldt med forslag og ideer til at gøre sin fest til en succes. På siden kan man finde artikler om alt der vedrører fest og andet gøgl, og man kan især finde mange nyttige ideer til kreative og ekstra sjove selskabslege, som man kan bruge til alle slags fester og hvad end man holder en fødselsdag eller måske konfirmation eller noget tredje, så er der på denne side et stort udvalg af artikler, som kan inspirere læserne.

Mere konkret har SEO-butler.dk været gode til at skaffe omtale og relevante links til siderne, så det er de rigtige brugere, som er kommet ind på siden. De har desuden været ekstremt professionelle igennem deres samarbejde, og det har altid været utrolig let og ikke mindst ekstremt hurtigt at føre kommunikationen med dem. Uanset hvad tid af døgnet eller hvilken dag på ugen har responsen været hurtig og der er kommet svar på alle spørgsmål med det samme. Det er et samarbejde, hvor man føler sig i trygge hænder!

Ideer til fødselsdagen

Foruden ideer til festen har de også hjulpet med at booste siden fodseldagen.dk, hvor der ligeledes skrives artikler, men kun i fødselsdags øjemed. Her vil man ligeledes finde inspiration til den store fødselsdagsfest, og der er råd til alt lige fra den indledende planlægning af festen til at planlægge indslag, til at finde lokaler at afholde fødselsdagen i. Der er rigtig meget der skal besluttes før at festen kan blive en succes, og det er nemt at glemme ting i det store virvar af to-do opgaver, der skal være styr på før at man kan læne sig tilbage og føle sig sikker på at fødselaren får sig en god fødselsdag som vil blive husket i lang tid frem!