Moderne PR bureau

Ønsker du at samarbejde med et moderne PR bureau, som forstår sig på public relations i den digitale tidsalder, så er SEO-butler.dk den rette partner for din virksomhed.

Modsat de traditionelle PR bureauer ved vi, hvad det kræver at opbygge og vedligeholde et stærkt brand og omdømme, som skaber optimal online synlighed i en digitaliseret verden.

Uanset om du blot ønsker udarbejdelse af en enkelt pressemeddelelse eller en mere omfattende PR startegi, så har vi den nødvendige viden og ressourcer til at varetage din opgave.

Hvad er PR? – Public relations

Hvad er PR? PR er forkortelsen for public relations. Public relations er grundlæggende en kommunikationsopgave, som omhandler arbejdet med en virksomheds interne og eksterne relationer og omdømme.

Arbejdet med en virksomheds public relations er en afgørende disciplin, da det har direkte indflydelse på hvordan virksomhedens interessenter opfatter virksomheden og dens produkter eller ydelser.

Public relations strækker sig i dag langt bredere end tidligere. Før den digitale dominans begrænsede PR sig primært til pressemeddelelser og pressemøder. I dag åbner bl.a. de sociale medier op for helt nye muligheder.

Der er mange fordele ved Facebook annoncering. Du får muligheden for at målrette dine kræfter efter helt specifikke segmenter. Sociale medier som Facebook har gjort dette muligt. Læs mere om Facebook annoncering her.

PR har til formål at skabe, genoprette eller vedligeholde et godt omdømme hos virksomhedens interessenter.

Overordnet set er der 2 afgørende elementer, når det kommer til PR:

  • Integritet
  • Ærlighed

Sagt med andre ord, så skal der var sammenhæng mellem det virksomheden siger og gør. Det skaber nemlig troværdighed.

PR i en digital verden

PR omhandler ikke længere blot det traditionelle pressearbejde. Public relations er i takt med digitaliseringen blevet en mange strenget disciplin.

De sociale medier, hjemmesider så som Youtube og online nyheder leveret på bl.a. dr.dk og berlingske.dk er nogle af de elementer, som har forandret måden hvorpå arbejdet med public relations bør gribes an.

Hvorfor et moderne PR bureau?

Der er flere gode grunde til at samarbejde med et PR bureau.

  • Bedre omdømme og stærkere brand
  • Øget synlighed
  • Forståelse for den digitale udvikling

Bedre omdømme og stærkere brand

Et godt omdømme og stærkt brand er essentielt, hvis du skal have succes med din virksomhed. Et godt omdømme og et stærkt brand bliver ikke opbygget af sig selv. Det kræver hårdt arbejde, og skal vedligeholdes løbende. Det er ikke et quick fix, men en langsigtet strategi, som skal implementeres.

Arbejdet med PR kræver ressourcer, viden, tid og et godt netværk. Derfor giver det god mening at samarbejde med et professionelt PR bureau.

 

Øget synlighed

Et moderne PR bureau forstår at skabe øget synlighed gennem de kanaler du ønsker. Specielt når det kommer til online eksponering, er det en klar fordel at samarbejde med et PR bureau, som samtidig har en forståelse for online markedsføring og den forbundethed, som er tilstede.

 

Forståelse for den digitale udvikling

Et moderne PR bureau skal have forståelse for den digitale udvikling. Uden denne forståelse vil bureauet ikke være i stand til at skabe optimale resultater for dig. Din PR strategi skal være langsigtet, derfor skal den digitale brik tænkes ind i puslespillet.

 

Hvordan griber vi din PR opgave an?

Ikke 2 virksomheder er ens, derfor udarbejder vi en strategi og fremgangsmåde, som er tilpassset din virksomheds ønsker og behov.

Veludført PR arbejde kræver et flerdimensionelt perspektiv, da flere aspekter skal tænkes ind. Vi sørger altid for at lave grundig analyse og research, før vi med udgangspunkt i din virksomhed udarbejder en strategi, som skal eksekveres. Intet baseres på mavefornemmelser. Vi sætter en ære i at være et datadrevet bureau, som løbende måler på effekten af det arbejde vi udfører.

 

Samarbejde med SEO-butler.dk

Ønsker du at samarbejde med et moderne PR bureau, så er SEO-butler.dk det oplagte valg. Vi har fingeren på pulsen, når det kommer til den digitale udvikling, og ved hvad der skal til for at skabe et godt omdømme og øget synlighed i den digitale tidsalder.

Udfyld kontaktformularen på denne side eller giv os et kald, så vi kan drøfte din PR opgave nærmere. Vi lægger vægt på at skræddersy en løsning, som er tilpasset din virksomhed.

Lad os hjælpe dig!

Kontakt os omkring dine muligheder og lad os analysere hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.