Som livsnyder kan det være svært at finde nyheder, der er virkeligt brugbare for lige netop dig. Hvis du gerne vil holde dig opdateret hele vejen rundt, bliver du nemlig nødt til at abonnere på en lang række forskellige magasiner og nyhedsportaler, hvis du både vil være opdateret på gadgets, software, boligindretning, tøj og shopping.

Men sådan behøver det ikke være, i hvert fald ikke hvis det står til holdet bag Madskristensen.dk, der er en nyhedsportal til dig – livsnyderen, blærerøven.

Hvad er Madskristensen.dk?

Inspireret af sin navnefælde er Madskristensen.dk en nyhedsportal, der leverer nyheder til livsnydere og blærerøve. Siden dækker primært IT, gadgets, software og digitaliseringen af danskernes hverdag, men samtidig har nyhedsportalen også en stor sektion med boligindretning, tøj og mode, shopping og privatøkonomi.

Men nok om hvad de selv postulere, for er den noget værd?

Når man først tager et kig omkring på Madskristensen.dk, så kommer den rigtig godt rundt om en lang række emner, hvilket betyder, at du i første omgang i høj grad kan få stillet sulten på nyhedsstof indenfor gadgets, gaming, bolig, tøj, mode og teknologi.

Særligt når det kommer til emnet ”boligindretning”, er Madskristensen.dk rigtig godt med. Her er dækker de både årstidsbestemt inspiration til boligindretningen såvel som forskellige opklarende artikler om gør-det-selv og byggemateriale samt overgangen til bæredygtig energi.

Ligeledes kan du gennem Madskristensen.dk få en grunding indføring i en lang række emner indenfor teknologi og økonomi. Det betyder, at du kan få råd til brugen af LED-projektorer, ligesom du kan få vejledning til, hvordan du sidder bedst, imens du spiller konsolspil.

Kort sagt er Madskristensen.dk en enormt udtømmende portal, der leverer en god blanding af interessestof og anbefalinger, samtidig med at du også får dannet dig et overblik over de nyeste tendenser indenfor mode, økonomi, design og teknologi.

Får de nok af sig selv?

Hvis du har set Mads Kristensen på TV, har du nok på et tidspunkt spurgt dig selv, om ikke den mand på et tidspunkt får nok af sig selv. Det er svært at svare på, men hvis man stiller det samme spørgsmål om Madskristensen.dk, så ser det ud til at svaret er: ”Ja” – altså på den gode måde.

Nyhedsportalen, der specialiserer sig i modetrends og økonomi gør nemlig brug af en række gæsteskribenter, hvilket betyder, at de formår at dække enormt bredt, på en god og udtømmende måde, samtidig med at det giver et friskt pust til nyhedsportalen.

Den samlede vurdering

Madkristensen.dk er et meget informationsrigt website, der giver dig et godt overblik over sidens stofområde. Fordi nyhedsportalen dækker så bredt, er det svært at sige, at der ikke er et par mangler, men det ville samtidig være umuligt at dække fire så store stofområder som design, mode, økonomi og teknologi 100 procent.

Derfor får Madskristensen.dk en meget varm anbefaling, især hvis du har en interesse i et af sidens mange emnefelter, eller hvis du bare er en livsnyder, der har brug for et overblik over, hvordan du bedst muligt kan nyde dit liv.

Om Madskristensen.dk

URL: https://www.madskristensen.dk/

Kontakt: https://www.madskristensen.dk/kontakt-os/